Tänään ajattelin postata hieman Voiton ruokinnasta. Perustana on ProBoosterin tai Boosterin nappulat. Olen nyt antanut raakaruokaa ja nappulaa 50/50 tyylillä.

Lisänä Olen antanut Kennel Rehun Pellava-Musti öljyä ja Merilevää. Voiton kokoisella koiralla riittoisat pakkaukset, kun merilevää menee 1,5tl päivässä ja öljyä n.15ml.

DSC00402.jpg

Jauhelihaa ostan 5kg paketin kerrallaan, koska käytössä on melko pieni pakastin.. Lihat on pakattu sopiviin 500g:n annoksiin, joten pienelle koiralle saa helposti otettua sulamaan sopivan määrän kerrallaan. Tämä on maistunut ainakin Voitolle erittäin hyvin.

DSC00398.jpg

Lihat tulee laatikossa 500g:n annospusseissa.

DSC00397.jpg

Lihan edelle menee kuitenkin Broilerinsiivet, joita ostan 8,5kg:n laatikon kerralla. Nämä taitaa olla Voiton suosikkeja ainakin ilmeistä päätellen. :) Kätevästi saa ruoan ja hampaille töitä samaan aikaan.

Siivet on pakattu laataksi, ja väleissä on paperit helpottamassa jäätyneiden siipien irrotusta toisistaan. Näitäkin otan jääkaappiin aina muutaman kerrallaan sulamaan. Kesähelteessä näistä saa sulattamatta mukavaa puuhaa koiralle, joka samalla viilentää ja ruokkii.

DSC00399.jpg

Kennel Rehun auto kuljettaa isoa valikoimaa raakaruokaa ja nappulaakin ympäri Suomen, Lappia lukuunottamatta.

Tilaukset voi tehdä netissä tai puhelimitse. Valikoiman, pysäkit ja aikataulut näkee kätevästi netistä sivuilta: 

http://www.kennelrehu.fi/

Suosittelen lämpimästi!

Terveisin: Voitto & NiinaS